Ескалація насильства не вигідна жодному українцю

Січень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1149 | Коментарі: 0

Ескалація насильства, подальше наростання громадянського протистояння, що розгорнулося на вулицях Києва та заклики і дії окремих політиків та радикальних сил несуть загрозу життю та здоров’ю громадян та становлять небезпеку для української держави.

Переважання особистих інтересів над загальнонаціональними це саме те пальне, яке підігріває полум’я громадянського протистояння.
Спроби насильницького вирішення політичних суперечностей ніколи не сприяли становленню злагоди в суспільстві, не приводили до економічного зростання, стабільного розвитку країни та благополуччя людей.
Переконана, що наш шлях — це шлях через порозуміння, діалог та примирення! Саме до цього закликає Президент лідерів опозиції. Необхідно збиратися народним депутатам, необхідно мирним шляхом вийти з кризи.
Жодному українцю не вигідно, щоб сьогодні проливалася кров!

Заслужений діяч мистецтв України Лариса Голіусова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool