Експортні потоки Кіровоградщини перевищують імпортні

Вересень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

За січень-серпень 2013 року обіг міжнародної торгівлі Кіровоградщини склав 5,7 млрд.грн. та 2,57 млн. тонн.

При цьому, загальний експорт становить 3,6 млрд.грн., а імпорт – 2,1 млрд.грн. Баланс зовнішньої торгівлі є позитивним. Експортні потоки перевищують імпортні на 70%.
Кіровоградська область, яка є експортноорієнтовною, відправляє за кордон пшеницю, жири рослинні, мед та халву, гідронасоси та запчастини до них, частини до сівалок, обладнання для торгівельних залів, щебінь, вироби з деревини, продукцію переробки давальницької сировини (феронікель та одяг)
Ввозяться здебільшого обладнання для зберігання та переробки зернових та олійних культур, скраплений газ, м’ясо та м’ясопродукти, засоби захисту рослин, насіння кукурудзи, соняшника, тканини та нікелева руда.


Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool