Ексклюзивне інтерв’ю Дзідзьо у Кропивницькому (ФОТО)

Березень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 3836 | Коментарі: 0

Мегапопулярний Дзідзьо спеціально для FOTOINFORM.NET дав ексклюзивне інтерв’ю про «зелені концерти», розіграші, фільм, театральне мистецтво та «Смурфиків».

Цікаво дізнатися, чи дотримуєтеся гурт «Dzidzio» традиції «зеленого концерту»?

Особисто я того не дуже люблю, коли не дай бог хтось мені зробить якусь запару. Я зразу сказав, якщо то станеться - там мило, шнурок і абажур (сміється).

А Ви любите жартувати над колегами?

А я люблю то робити. До речі знаєте що, при тому всьому, з нагоди першого квітня Дзідзьо розіграли так, що ви собі навіть не уявляєте… Слідкуйте вже воно має бути в Інтернеті. Мене так серйозно розіграли перший раз у житті, я вже думав все…прощався, дякував всім прихильникам... подивіться будь-ласка, нічого на перед не говорю.

Через півроку на великі екрани вийде фільм «Контрабас», у якому Ви зіграли головну роль. У тізері, Ваш герой збриває бороду, заявляючи таким чином про те, що він готовий на все заради своєї мрії. А на що особисто Ви готові заради здійснення бажаного ?

Заради мрії я навіть відростив свою власну бороду, я не знав, що вона в мене така густа, прекрасна, ще ліпша ніж стара (посміхається). Кожна людина має в своєму житті піти і зробити такий широкий крок до своєї мрії. Якщо ти робиш маленькі кроки і ідеш статично в житті нічого не вийде, в житті мають бути щось радикальне, широке, просторе і тоді все вийде. Якщо ти ходиш  і дріботиш, як ліліпут. Не вийде. Ні! Я заради своєї мрії готовий на все.

Як відомо, Ви озвучили головного героя мультфільму «Смурфики» - Мудрика…

То стало для мене дуже не очікувано, дуже приємно, бо я колись дуже мріяв озвучити мультфільм і тут нарешті це сталося. До того ж цей мультик з мого дитинства, я завжди його дивився по польських каналах, через то й вивчив польську мову. «Смурфики» – мій улюблений мультик, а озвучив головну роль, дуже тішуся з цього.

Важким був процес озвучення?

Трохи було таке. Режисер мав єдине до мене питання відносно того, що повинна бути правильна вимова українською мовою, а в мене ж вона діалектична, розмовна, трохи гостра, трохи не така як всі, трохи польська. Я вам так скажу, вірю в майбутнє, вірю в те, що люди скоро не будуть думати, де ставити кому, перед «бпвмф» після «яєюї», взагалі «не з дієсловами»…ніхто про то не буде думати, саме основне - це про що ти говориш і що ти несеш. В усіх сучасних фільмах про інопланетян, якщо ви помітили, там не розмовляють, вони не пишуть, вони просто обмінюються енергією. І я в то вірю, і думаю, що це все кам’яний вік. Тому що то правила, які ми самі собі придумали і надумали.

Дзідзьо – музикант, автор, співак, актор у кіно. А чи побачимо ми спектаклі у театрі за вашої участі?

Якби мав час, то може й в театрі бавився. Проте я дуже люблю, щоб все було прогресивно і направлене тільки вперед. Я не люблю сидіти, йти назад. Я пам’ятаю театр, заходив, воно як було 40 років тому чи 30, так і зараз осталося. Я б ото все міняв, ставив нові радіо мікрофони, не шнурові,  ввів відео нагляд, пряму трансляцію в Інтернеті, створював …тобто я люблю сучасність, я люблю прогрес, йти вперед, розвиватися. На місці стояти ніколи не буду, бо хто не зі мною, той буде ззаду.

Ми дякуємо Дзідзьо за відвертість, щирі відповіді та позитив. Бажаємо натхнення на подальші звершення. Чекаємо наступних зустрічей та інтерв’ю.

Ексклюзивне інтерв’ю Дзідзьо у Кропивницькому , кировоградские новости, кропивницкий новости, фото Игоря Филипенко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool