Дзідзьо зустрівся з журналістами Кіровоградщини (фото)

Серпень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 2676 | Коментарі: 0

Лідер найпозитивнішого гурту України «DZIDZIO» розповів FOTOINFORM.NET про своє щастя, повнометражний фільм, «Інтернетну» українську мову, концерти на селі та багато іншого.

Мегапопулярність не зіпсувала Дзідзьо, під час інтерв’ю він щиро та відкрито відповів на всі наші запитання. Артист склав враження людини, яка завжди прямо говоре те, що думає. Хоч він весь час жартував, але й говорив про серйозні речі.

Творчість Дзідзьо дарує позитив, сміх та радість, а це, як відомо складова частина щастя. А що є щастям для мегапопулярного чувака з бородою та вусами? «Я керуюся успіхом. Успіх – це коли люди сміються, коли гарні пісні, коли люди йдуть додому і кажуть «о, Дзідзьо так підняв настрій», для мене це саме основне. Я тим живу, - каже фронтмен найпозитивнішого гурту країни,- Я коли пишу ті фільми, ті пісні, я переживаю, тисячу раз над ними плачу, тисячу раз над ними сміюся, щоб повністю передати Вам свої емоції, які я хочу туди закласти. Я щирим серцем то всьо роблю».

За словами артиста вже скоро він здивує всіх зміною іміджу та має плани відзнятися у повнометражному фільмі: «Дзідзьо буде обов’язково в телевізійних проектах, буде в Інтернеті, на радіо, ми все для того робимо. Найближчий проект - ми зараз робимо великий тур для України, до цього туру ми випустимо нові пісні, і це буде на другий рік. А цього року ми маємо нові пісні, кліпи, фільми. Дзідзьо зараз буде зніматися в повнометражному фільмі, де буде пісня трошки повчальна, для молоді. В новому фільмі я вас здивую. Не можна концентрувати увагу тільки на одному іміджі, цілий час треба розвиватися. І так само ще один я би хотів фільм зняти разом з Любомиром Левицьким, ми зараз з ним кліп пишемо на пісню 108 пишна молода».
Лідер гурту навіть заспівав уривок цієї пісні для журналістів Кіровоградщини: «Сто вісім кілограмів, мала, від тебе плакала вага. Люблю тебе моя кохана…».

FOTOINFORM.NET

Щодо повчальної мети пісень, Дзідзьо наголосив: «По маленьку всі ми маємо рости, спілкуватися гарною чистою українською мовою. Що таке нацянська мова, або західно-українська? Це вулична мова, якою спілкуються люди. Зараз мова ще інтернетна, десь скорочена. Нікто довго не пише, ніхто не думає чи кома, чи дефіс, чи «не» з дієсловами пишеться окремо,…ніхто не думає. Саме основне – це ідея і смисл, тобто швидкість, але под ту швидкість ми тепер так само маємо і вхохлювати, як правильно розмовляти українською мовою. Дзідзьо буде вчити, не можна стояти на одному місці, не можна буде вічно селюком».
Зірковий гість нашої області поділився тим, звідки в нього з’являються тексти пісень та ідеї. За його словами, він усі теми бере з народу: «Коли ми заходимо, наприклад, у магазин, послухайте, що люди в черзі говорять, та ви напишете такі пісні, такі тексти, що Ви собі не уявляєте. Треба навчитися всіх слухати, підслуховувати, люди все підказують. Я найбільше відпочиваю і набираюся енергії тільки тоді, коли я слухаю людей, вони і матюкаються, вони говорять правильно, сваряться, скупі, щедрі і це все об’єднується в творчості Дзідзьо».
Артист також висловив свою думку, щодо нецензурної мови під час виступів: «Я також зловживав поганими словами, до того поки не дістав я по зубах от мами. Погано, припухло, кров пішла і зуб почав хитатись, короче висновок такий не треба матюкатися…то наступна пісня»,- сміється Дзідзьо.

Під час інтерв’ю мова також йшла про проблему недобросовісних людей, які видають себе за Дзідзьо і навіть намагаються виступати під його іменем – про так званих двійників. Згідно думки артиста, слухач сам повинен у цьому розбиратися, кого слухати: справжніх артистів чи підробку: «Двійники – це люди, які паратизують на основі когось, їх не цікавить творчість, гарний кліп, їм цікаве одне – на успіху чиємусь заробити скоренько грошей, але це вибирають люди. У мене відповідь на це питання одна – я мегапопулярний, Ви маєте знати, що Дзідзьо в паспорті написано Михайло Хома, Юлік – Назар Гук, Лямур написано Орест Галицький. Я того ніколи не скривав, нащо його скривати, то треба говорити».

Так як наше спілкування проходило перед виступом «DZIDZIO» на концерті у Кіровоградській області, а саме смт Смоліно, то ми поцікавились у епатажного Дзідзьо, чи необхідно наразі проводити такі грандіозні заходи не лише в обласних центрах, але й в районах. «Це дуже важливо, бо я сам з маленького села на Львівщині, де в принципі до області далеко, погані дороги,- ділиться Дзідзьо,- Колись будували клуби, але ніхто не приїжджає зараз на концерти. бо дуже мало місця і організатор не може виручити ті всі проблеми, які є коли ти організовуєш концерт. Треба дякувати тим людям, які організовують для тих людей в маленьких містах, селах такі концерти, щоб люди так само щось побачили і ми артисти так само приїхали до тих людей. Я напевно, що в своєму селі теж організую такий концерт. Люди тут дуже щирі, люди хочуть побачити, люди хочуть бути вдома нікуди не їхати, щоб до них приїхали».

Ось так і пройшла наша перша зустріч з мегапопулярним та позивним Дзідзьо. Чекаємо нових зустрічей, аби поділитися з Вами новинами творчості та життя артистів української естради.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool