Двох жителів Кіровоградщини вбили свого знайомого

Травень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

Чоловіки, віком 27 та 33 років, розпивали алкогольні напої у будинку жителя селища Новгородки, потім гості побили господаря. 45-річного потерпілого з тяжкими травмами було доставлено до лікувального закладу, де він того ж дня помер. За вчинене особам може загрожувати до 10 років ув’язнення.

23 травня близько 5.30 ранку до відділення поліції надійшло повідомлення від чергового фельдшера про доставлення до районної лікарні місцевого мешканця з тілесними ушкодженнями голови, тулуба та ноги.

«На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що чоловік проживав сам, але до нього приходили знайомі, з якими він влаштовував застілля. Цього разу під час спільного розпиття алкоголю приятелі почали дорікати господарю, що він начебто розповсюджує про них неправдиві чутки. Між ними виникла сварка, яка переросла в бійку, в ході якої гості побили свого «кривдника». Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні того ж вечора», – розповів начальник Новгородківського відділення поліції Володимир Кучер.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.
Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їм оголошено про підозру у вчиненні злочину.

За матеріалами Новгородківського відділення поліції Долинського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool