Двоє кіровоградців вчинили розбійний напад

Квітень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1626 | Коментарі: 0

Ними виявилися місцеві жителі, 19 та 22 років, один з яких у даний час підсудний за вчинення пограбування. Зловмисники вдарили пляшкою по голові мешканця обласного центру й відібрали у нього близько 3 тисяч гривень.

За скоєне особам загрожує до 10 років позбавлення волі.

«Працівники поліції встановили особи нападників вже за кілька годин. Одного із розбійників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, для іншого вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Речовий доказ правопорушення - грошові кошти - частково вилучено».

Пригода сталася зранку на одній з вулиць міста. Потерпілий повертався додому. Раптом до нього підійшли незнайомці й почали вимагати гроші на таксі. Чоловік дістав дрібні кошти й віддав зловмисникам. Однак цього їм виявилося мало. Розбійники вдарили перехожого пляшкою по голові, від чого він знепритомнів. Потім забрали із кишені майже 3 тисячі гривень і втекли з місця злочину.

Прийшовши до тями, 27-річний кіровоградець виявив відсутність грошей й звернувся за допомогою до правоохоронців.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool