Двоє дівчат із Кропивницького змагаються за титул «Королева України -2019»

Травень 14, 2019 | Новини | Переглядів: 1879 | Коментарі: 0

У березні цього року, в Кіровоградській обласній філармонії відбувся регіональний конкурс краси і грації «Королева Кропивницького 2019», який організувала школа моделей «РІМО», повідомляє FOTOINFORM.NET

Офіційним представником національного конкурсу «Королева України» у Кропивницькому є директор школи «РІМО» Олександр Працков. В фіналі регіонального відбору двоє дівчат отримали перемогу - Катерина Іващенко та Ірина Заніздра, наразі дівчата знаходяться у столиці та проходять підготовчій етап до участі у гала - шоу «Королева України 2019», який відбудеться 17 травня в м. Київ

Вже сьогодні ми маємо змогу підтримати наших красунь в інтернет голосуванні , наші учасниці під номером 13 і 14! Давайте підримаємо разом наше місто і його представниць!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool