Дві вищі нагороди отримали вихованці кіровоградської ДМШ-3 на фестивалі «Музичне різдво»

Січень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1333 | Коментарі: 0

У Дніпропетровську відбувся І Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної творчості «Музичне Різдво»

 Кіровоград на ньому гідно представили творчі колективи музичної школи № 3 ансамбль бандуристів «Мальвочки» (керівник Ірина Прокопова) та фольклорний ансамбль «Дивоцвіт» (керівник Олена Дуднікова, концертмейстер. В’ячеслав Грозан), які посіли І місця у своїх номінаціях.
- Професійне журі відзначило високий виконавський рівень, емоційність, цікавий репертуар наших колективів. Керівники були нагородженні подяками за збереження та відродження традицій української національної культури серед молоді – повідомила директор ДМШ №3 Алла Васильєва. - Учні отримали надзвичайно незабутні враження від самої подорожі, екскурсії по місту, творчого спілкування, солодких призів від оргкомітету фестивалю-конкурсу і натхнення на майбутні творчі плани і проекти.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool