Два посвідчення водія з ознаками підробки виявили кропивницькі патрульні

Серпень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Автомобіль Renault Trafic з неосвітленим номерним знаком зупинили патрульні вчора, 24 серпня, близько 3-ї години ранку на автодорозі М-12. За вказане правопорушення водію винесли постанову за ч.6 ст.121 КУпАП. 

При перевірці посвідчення водія поліцейські виявили на документі ознаки підробки. У той же час за базами МВС воно не значилось взагалі.

Інший випадок виявлення поліцейськими водійського з ознаками підробки відбувся декілька днів тому. 21 серпня близько 12-ї години на вулиці Мурманська інспектори патрульної поліції зупинили автомобіль АЗЛК 2137 за порушення правил дорожнього руху. При перевірці посвідчення водія за серією та номером по облікам МВС виявили суттєві розбіжності між даними посвідчення та його власником.

В обох випадках патрульні забезпечили охорону місця події та викликали слідчих для встановлення походження вказаних документів.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool