Два кіровоградських мільйонера вже задекларували свої доходи

Лютий 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1340 | Коментарі: 0

З початку року до органів ДФС Кіровоградської області подано 1426 декларації про майновий стан та доходи отримані у 2014 році.

З них 1425 громадян задекларували доходи, які підлягають обов’язковому декларуванню. Правом на податкову знижку скористався один громадянин, задекларована сума податку на доходи фізичних осіб, яка підлягає поверненню, складає 1,2 тис. грн.
Загальна сума задекларованих доходів становить 54 млн. грн. Сума податку на доходи фізичних осіб до сплати в бюджет згідно поданих декларацій складає 3,1 млн. грн., фактично на сьогодні громадянами сплачено 1,4 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.
Є на Кіровоградщині і перші декларанти-мільйонери – доходи більше 1 млн. грн. задекларували 2 громадянина області на загальну суму 2,2 млн. грн., до сплати ними визначено 250 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.
Нагадаємо, що кампанія декларування доходів, одержаних протягом 2014 року розпочалася з 1 січня поточного року. Декларації про майновий стан і доходи платники податків повинні подати до податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси.
Граничний термін для платників, які зобов’язані подавати таку декларацію, – 30 квітня 2015 року, які хочуть отримати податкову знижку – 31 грудня 2015 року.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool