До уваги жителів мікрорайонів Масляниківка та Арнаутово

Червень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1640 | Коментарі: 0

З 4 по 8 липня 2011 року з 08.00 до 14.00 у приміщенні загальноосвітньої школи №33, за адресою: вулиця Микитенка, 35\21, буде проводитися комплексний медичний огляд населення: флюорографія, ультразвукова діагностика, електрокардіографія, первинний онкологічний огляду, загальноклінічні лабораторні обстеження, огляд та консультація лікарів: терапевта, офтальмолога, хірурга, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Медичний огляд проводиться безкоштовно.

Прийдіть самі. Приведіть родину. Розкажіть сусідам.
Хворобу краще попередити, ніж потім довго і дорого лікувати.

За довідками звертатись до комунального закладу "Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини" за адресою: с.Гірниче, Лінія 10 буд. 61, тел. 27-10-75 та до поліклініки КЗ“Центральна міська лікарня м.Кіровограда” за адресою: м.Кіровоград, вул.Кропивницького 22, тел.22-94-97

джерело сайт Кіровоградської міської ради
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool