До уваги жителів Кіровограда! Рух в центрі міста буде заборонено (перелік вулиць)

Серпень 19, 2011 | Новини | Переглядів: 1909 | Коментарі: 0

Інформація про перекриття руху на вулицях міста у вихідні та святкові дні

20 СЕРПНЯ У ЗВ’ЯЗКУ З ПРОВЕДЕННЯМ ВИСТАВКИ-ЯРМАРКИ «КУПУЙ КІРОВОГРАДСЬКЕ» ПО ВУЛИЦІ МЕДВЄДЄВА ПЕРЕКРИЮТЬ РУХ ТРАНСПОРТУ

У зв’язку з проведенням 20 серпня 2011 року виставки-ярмарку «Купуй Кіровоградське!» присвяченої 20-ї річниці незалежності України, планується перекрити руху транспорту по вулиці Медвєдєва від вул. Орджонікідзе до провулку Челюскінців з 6.00 до 19.00.
При цьому рух міських автобусних маршрутів, які проходили по зазначеній ділянці вулиці, зокрема №№ 3, 6, 9, 11, 17, 21, 104, 106, 108, 112 та 115 буде направлено по прилеглим вулицям, переважно наступним чином: вул. Орджонікідзе (вул. Фрунзе) – вул. Дзержинського (вул. Тимірязєва) – вул. Калініна (вул. Чорновола) – вул. Шевченка та у зворотному напрямку вул. Шевченка – вул. Декабристів – вул. Гоголя – вул. Орджонікідзе (вул. Фрунзе).
Автобусні маршрути №№ 30-п, 103-п, 111, 111-а, 111-б та 118-п у зв’язку з обмеженою пропускною спроможністю вищезазначених вулиць будуть направлені по вул. Жовтневої революції – просп. Винниченка – пл. ім. Богдана Хмельницького в обох напрямках.
 

23 СЕРПНЯ У ЗВ’ЯЗКУ З ПРОВЕДЕННЯМ ЗАХОДІВ ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ПЕРЕКРИЮТЬ РУХ ТРАНСПОРТУ НА ПЛОЩІ ІМ. БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО

Крім того, 23 серпня 2011 року планується обмежити рух транспорту на час проведення «ходи вишиванок» та інших святкових заходів, орієнтовно:
з 8.30 до 9.40 по вул. Шевченка від вул. Карла Маркса до вул. Декабристів;
з 9.00 (9.30) до 9.50 (10.10) по вул. Карла Маркса від вул. Шевченка до вул. Преображенської та по вул. Преображенській від вул. Карла Маркса до площі ім. Богдана Хмельницького (виключно на час урочистої ходи).
Об’їзд зазначених ділянок громадський транспорт буде здійснювати по прилеглим вулицям.

джерело сайт Кіровоградської міської ради


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool