До уваги водіїв Кіровоградщини!

Січень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1094 | Коментарі: 0

У багатьох українських ЗМІ нещодавно з’явилися повідомлення про те, що Державна регуляторна служба скасувала медичний огляд водіїв.

Зміни торкнуться лише кількох пунктів спільного наказу Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства внутрішніх справ України від 31.01.2013 «Про затвердження Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів».
У рішенні Державної регуляторної служби, опублікованому в газеті “Урядовий кур’єр”, мова не йде про повне скасування медогляду, оскільки його проведення передбачено статтею 45 Закону “Про дорожній рух”.

Держрегулятор лише призупинив дію двох пунктів спільного наказу МВС України та МОЗу від 31 січня 2013 під № 65/80, що регулює порядок проведення медичних обстежень кандидатів у водії та водіїв.

У цих пунктах йшлося про спеціальні дозволи, які видавав Мінздрав медустановам, що дають право на створення “водійських медкомісій”.

Медичний заклад має право створювати комісії для водіїв і видавати їм відповідні довідки, якщо в його штаті є терапевт, невропатолог, отоларинголог, офтальмолог і хірург.
Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool