До уваги власників торгових патентів!

Лютий 12, 2015 | Новини | Переглядів: 700 | Коментарі: 0

У зв'язку зі скасуванням збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності торгові патенти підлягають поверненню за місцем придбання.

Суб'єкти господарювання, які порушили порядок отримання та використання торгового патенту за період до 1 січня 2015 року, несуть відповідальність в порядку та на умовах, що діяли до 1 січня 2015 року.
Умови повернення помилково та/або надміру сплачених грошових зобов'язань визначені ст. 43 Податкового кодексу України. Зокрема, обов'язковою умовою для повернення сум грошового зобов'язання є подання платником податків заяви про таке повернення протягом 1095 днів від дня виникнення помилково та/або надміру сплаченої суми.
Дане питання роз’яснено листом Державної фіскальної служби України від 22.01.2015 № 1816/7/99-99-15-03-01-17 "Щодо справляння місцевих податків і зборів у 2015 році".

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool