До уваги мешканців області! Акція триває!

Червень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1190 | Коментарі: 0

Збережіть власне майно

Сезон відпусток у розпалі, а отже громадяни на довше, ніж зазвичай, залишають свої оселі без нагляду, від’їжджаючи відпочивати. Саме протягом першого літнього місяця Державна служба охорони спільно з міськрайорганами проводить всеукраїнську акцію «Квартира під охорону 2012» на пільгових умовах.
З початку проведення акції від жителів області до підрозділів ДСО вже надійшло кілька десятків заявок на взяття квартир під охорону.
Наразі обладнання зобами охоронної сигналізації виконано у понад 20 помешканнях в обласному центрі, 10 – у місті Олександрії, 5 – у Світловодську, а також інших містах області. Загалом на території регіону з початку акції відділами ДСО прийнято під охорону 47 помешкань громадян.
Акція триватиме до 30 червня. В цей період монтажні роботи здійснюватимуться зі знижкою 50% з подальшим підключенням на пункт централізованого спостереження. Отримати додаткову інформацію можна, звернувшись безпосередньо до територіального підрозділу Державної служби охорони: (0522) 33-15-08, 33-25-09, або зателефонувавши за номером – 0-800-502-220.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool