До уваги кіровоградців та перевізників!

Грудень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1650 | Коментарі: 0

Кіровоградська митниця інформує, що за повідомленням Генерального консульства України в Сучаві на території районів Румунії, що межують з Україною, умови дорожнього руху значно ускладнилися.

Європейська магістраль Е-85 «Сірет-Бухарест» (напрямок від пункту пропуску «Порубне-Сірет» митного поста «Вадул-Сірет» Чернівецької обласної митниці) функціонує зі значними обмеженнями викликаними роботою снігоприбиральної техніки. Аналогічна ситуація на дорогах в напрямках «Сучава – Бая Маре» і «Сучава-Ботошань». В найближчі дні ситуація буде ускладнюватись.
На прохання Генерального консульства України в Сучаві громадянам та перевізникам необхідно забезпечити оснащення автотранспорту зимовими шинами, ланцюгами, лопатами та іншим необхідним обладнанням для дій у випадку потрапляння у снігові замети, а при можливості утримуватись, найближчим часом, від поїздок до Румунії.

Прес-служба Кіровоградської митниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool