До уваги громадських організацій Кіровограда!

Листопад 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1073 | Коментарі: 0

На 7 лютого 2013 року заплановано проведення установчих зборів із формування нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради, повідомляє «FOTOINFORM».

Утворення цього постійно діючого колегіального виборного консультативно-дорадчого органу здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”, розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 2 грудня 2010 року № 1069-р “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”, рішення Громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради від 8 червня 2011 року “Про Положення про Громадську раду” з метою налагодження ефективної взаємодії виконавчого комітету Кіровоградської міської ради з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики в місті Кіровограді.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України (далі – інститути громадянського суспільства), але не більше ніж по одному від кожного об’єднання.
Персональний склад громадської ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури громадян, які добровільно заявлять про бажання брати участь у роботі громадської ради. Внесення кандидатур здійснюється інститутами громадянського суспільства. Кількісний склад громадської ради строком на два роки визначається установчими зборами.
Членство в громадській раді є індивідуальним.

Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:
рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);
біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;
копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Крім обов’язкових документів, просимо вас надати коротку інформацію про інститут громадянського суспільства та делегованого представника організації у електронному вигляді (на компакт-диску): на 1 арк. формату А4, розмір шрифту – Times New Roman, 14 пт (разом із можливим розміщенням на ньому фото кандидата – за його згодою). Дана інформація буде розміщена на веб-сайті Кіровоградської міської ради.

Прийом документів учасників установчих зборів та кандидатів на членство у громадській раді при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради ініціативною групою буде проводитися з 3 грудня 2012 року по 10 січня 2013 року (крім вихідних та святкових днів) з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 12.00 до 13.00) за адресою: 25022, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 41, 3-й поверх, каб. № 317.
Телефон для довідок: (0522) 24-08-85.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів для обрання нового складу громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool