До органів фіскальної служби Кіровоградщини надійшло 662 звернення громадян

Вересень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

Саме така кількість звернень надійшла від громадян області протягом 8 місяців поточного року. Із загальної кількості звернень – у письмовому вигляді зареєстровано 270 запитів, серед яких налічується 252 заяви, 16 пропозицій та 2 скарги. За результатами виконання письмових звернень: 259 – виконано в термін та 11 – знаходяться на виконанні.

Протягом звітного періоду в органах ГУ ДФС у Кіровоградській області здійснено 392 прийоми громадян (351 заява (89,5%) та 41 пропозиція (10,5%), яким надана усна відповідь (надано роз’яснення).
Переважна більшість звернень громадян, що надійшли під час особистого прийому, стосувалися адміністрування податків, контрольно-перевірочної роботи, інформування про ухилення від сплати податків, заповнення та подачі звітності та оподаткування ЄСВ.
Нагадуємо, що відповідно до статті 40 Конституції України та Закону України «Про звернення громадян» кожен громадянин має право направляти до органів фіскальної служби як індивідуальні, так і колективні письмові звернення.
Звертаємо увагу, що звернення, оформлене без дотримання вимог зазначеного закону, повертається заявникові з відповідними роз'ясненнями. Письмове звернення без зазначення місця проживання, не підписане автором є анонімним і розгляду не підлягає.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool