До Дня залізничника Одеська залізниця завершила основну частину оновлювальних робіт на Горбатому мосту

Листопад 05, 2014 | Новини | Переглядів: 732 | Коментарі: 0

3 листопада (напередодні Дня залізничника України) відбулася презентація оновленого Горбатого мосту після ряду ремонтних робіт виконаних силами працівників Одеської залізниці, що спрямовані на покращення естетичного стану споруди.

Найбільш інтенсивна робота тут тривала у липні – на об’єкті працювали 70 працівників з Одеської, Роздільнянської, Миколаївської, Херсонської, Вознесенської, Котовської дистанцій колії та дистанції колії Одеса-Сортувальна, які покрили грунтівкою та пофарбували двома шарами фарби чотири металеві арочні споруди, що надало покриттю довговічності. Для цього знадобилося 1,5 тонни фарби. Також активну участь в оновленні об’єкту взяли працівники Одеської дистанції електропостачання, які встановили 20 світлодіодних прожекторів на арковій частині і ще 10 в основі. Всі прожектори споживають всього 1,5 КВт електроенергії, що менше ніж звичайний побутовий камін. Економічність прожекторів зумовлена також використанням фотоелементів. Ремонтники штучних споруд відремонтували решітки в огородженні мосту, пірила, замінили та пофарбували в червоний колір захисні металеві щити. На виконання всього комплексу робіт залізниця витратила майже 120 тис. грн.
За словами головного ревізора з безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці Рудольфа Мелкумяна це ще не весь обсяг робіт – наступного року залізничники планують укласти плиткою конуси в основі мосту, заасфальтувати тротуарні доріжки на мосту, встановити відбійники за напрямком руху автотранспорту з лівої та правої сторін, а в основі арочних конструкцій будуть демонтовані бетонні плити – замість них встановлять спеціальні решітки.
Слід відзначити, що усі вказані роботи виконувалися в складних умовах насиченого руху автотранспорту через проїжджу частину мосту. Одеські залізничники, вживають усіх необхідних заходів щодо удосконалення зовнішнього вигляду та технічного стану цієї споруди.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool