ДНМУ продовжує навчання студентів у Кропивницькому

Листопад 19, 2018 | Новини | Переглядів: 658 | Коментарі: 0

Керівництво Донецького національного медичного університету офіційно заявляє, що міжнародний медичний факультет не буде переміщуватись з Кропивницького до Маріуполя. 

«Чутки про переїзд університету до Маріуполя не відповідають дійсності», - повідомив помічник ректора ДНМУ Сергій Нестеров. Вітчизняні студенти теж навчатимуться у Кропивницькому.

Він додав, що університет та студенти стали жертвами осіб, що приймали оплату за навчання, проте не перераховували її на рахунки університету. У результаті чого університет зазнав збитків та недоотримав значну суму коштів. Ситуацію вже розслідує Служба безпеки України.

Університет очікує її вирішення у законному руслі та виконує свої зобов'язання перед іноземними студентами без жодних матеріальних втрат для них: додаткову оплату з іноземних громадян не вимагатимуть.

Вирішується питання і з іншими проблемними питаннями, що постали у роботі закладу. «Керівництво університету відреагувало на звернення студентів та найближчим часом вирішить питання з матеріально-технічною базою», - зазначає помічник ректора. Зокрема, здійснено закупівлю книг для медичної бібліотеки ДНМУ. Стосовно роботи клінічних баз минулого тижня з керівництвом лікарень успішно проведено переговори.

Іноземним студентам першого курсу з проблемних питань слід звертатися лише до помічника ректора та у деканат міжнародного медичного факультету, а не до агентів.

Прес-служба ДНМУ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool