«Дніпро - Кіровоград» запроваджує нову організацію своєї роботи

Березень 20, 2020 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

У зв’язку із уведенням карантинних заходів у країні, обласне комунальне виробниче підприємство «Дніпро – Кіровоград» запроваджує нову організацію своєї роботи.

Так, коли значна частина населення дотримується рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я та залишається вдома, працює віддалено чи самоізольовується, більшість працівників ОКВП «Дніпро – Кіровоград» такої змоги не мають.

Як і раніше постійно працюють аварійно-ремонтні бригади, диспетчери, слюсарі, оператори насосних станцій, водії спецтехніки, працівники лабораторії та ще багато людей, які роблять все для безперебійного водозабезпечення споживачів та прийняття стоків від них. Щоб не допустити техногенної катастрофи ОКВП «Дніпро – Кіровоград» постійно слідкує за наявністю реагентів для очищення води, витратних матеріалів та справністю обладнання.

Не зважаючи на карантин, виникають пориви на мережах водопроводу та каналізації, які потребують негайної ліквідації. Аварійні бригади першочергово усувають пориви із значними витоками. Вказані роботи, неможливо виконати дистанційно або полагодити чи замінити трубу без відключення водопостачання.

Тож наразі підприємство повністю орієнтоване на якомога оперативніше усунення аварійних ситуації на мережах для швидкої появи води в кранах споживачів.

Ми цінуємо здоров’я кожного, хто відповідальний за присутність та якість води в кранах, та вживаємо всіх запобіжних заходів для убезпечення наших працівників від можливого зараження.

Для зменшення ризику для наших споживачів, обмежено доступ до абонентних відділів, призупинено роботу водомірних майстерень.

Просимо споживачів вжити аналогічних заходів та відтермінувати візити до абонвідділів, пов’язані з перевірками стану чи переоформлення особового рахунку, передачі показників лічильника та інших питань, які можна вирішити телефоном, через особистий кабінет чи мобільний додаток.

Ми розуміємо всю відповідальність, покладену на підприємство як на виробника послуги з водопостачання та водовідведення, як і те, що частина родин через карантин втратить частину доходів. Але просимо не допускати виникнення заборгованостей за спожиті послуги. Своєчасна оплата спожитих комунальних послуг – це запорука стабільної роботи підприємства. Ми вдячні нашим споживачам за взаємне розуміння


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool