«Дніпро-Кіровоград» отримає компенсацію за працевлаштування переселенців

Травень 06, 2022 | Новини | Переглядів: 1252 | Коментарі: 0

Обласне комунальне виробниче підприємство «Дніпро-Кіровоград» отримає компенсацію від центру занятості за працевлаштування вимушено переміщених осіб. Про це повідомив в.о гендиректора Олександр Пісний.

Станом на сьогодні підприємство працевлаштувало п‘ятьох переселенців.

«Працевлаштовані в Олександрії та Кропивницькому. Наразі у нас актуальні 65 вакансій по області, оскільки наші працівники нині захищають Україну. Ми готові приймати на роботу спеціалістів і в Світловодську, і в Олександрії та Знам‘янці, і в Кропивницькому, і в Смоліному. Робота різна, тож охочим раджу звертатися за більш детальною інформацією на місцях», - прокоментував Олександр Пісний.

Нагадаємо, працівники «Дніпро-Кіровоград» переказали на потреби ЗСУ понад 750 тисяч гривень із заробітної плати за березень.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool