Для юних кіровоградців відбулась святково розважальна-ігрова програма

Червень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зростали здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Колектив бібліотеки-філії №8 підготував та провів для своїх юних користувачів святково розважально-ігрову програму «Планета Дитинства» присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Діти взяли участь у відео-вікторині «Канікули в Простоквашино», ерудит конкурсі, складання пазлів «Збери улюбленого героя»
Приємно, що юні гості отримали море задоволення і незабутніх відчуттів, присутні мали чудову нагоду перевірити свої знання, проявити ерудицію, кмітливість.
Всі гарно провели час, залишились задоволеними – як учасники, так і організатори. Було круто і весело!
Цей день – не тільки голосні та веселі свята для малечі, а й нагадування суспільству про необхідність поважати права дитини, що є необхідним для формування справедливого гуманного суспільства.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool