Для дітей-сиріт з Кіровоградщини придбають сім квартир

Грудень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 570 | Коментарі: 0

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Світлани Лобанової відбулось чергове засідання комісії з розподілу субвенції з державного бюджету на придбання житла

 Під час комісії було розглянуто питання купівлі житла для дітей-сиріт та приміщень для дитячих будинків сімейного типу.

Як зазначила Світлана Лобанова, протягом року між районами та містами області розподілено 19,8 млн. грн. цільової державної субвенції на придбання 4 приміщень для дитячих будинків сімейного типу та 68 квартир для дітей-сиріт та осіб з їх числа. Нерозподіленими залишаються понад 2 млн. грн. субвенції.

Сьогодні на розгляд комісії надійшло 7 пропозицій щодо придбання житла від чотирьох територій: Новоархангельського (2 квартири), Знам'янського (3 квартири), Кіровоградського (1 квартира) районів та м. Кропивницького (1 квартири).

За результатами обговорення члени комісії, шляхом голосування, підтримали кожну пропозицію. Отже, до кінця року для сімох дітей-сиріт та осіб з їх числа буде придбано однокімнатні квартири. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool