Дитсадки, що ремонтуються за кошти ДФРР, повинні прийняти дітей цієї осені, - Сергій Кузьменко

Липень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 830 | Коментарі: 0

Відповідне доручення озвучив голова облдержадміністрації під час щопонеділкової апаратної наради.

"Ми докладемо максимум зусиль, щоб дитсадки, в яких зараз проводиться капітальний ремонт за кошти ДФРР та місцевих громад, вже восени прийняли дітей, - наголосив Сергій Кузьменко. Це проекти, які реалізуються у с. Лебедине Устинівського району, Новоукраїнській ОТГ та Новій Празі Олександрійського району.

"Буваючи на об’єктах, вкотре пересвідчився, що є всі можливості, щоб восени наші діти зайшли у сучасні і комфортні заклади", - зауважив очільник області.

Сергій Кузьменко звернувся до начальника управління капітального будівництва ОДА з дорученням контролювати терміни виконання будівельних робіт, "щоб цієї осені всі проекти були завершені і діти пішли до сучасних дошкільних закладів". 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool