Діти з Кропивницького підкорили Грецію

Серпень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 1457 | Коментарі: 0

Зразковий аматорський колектив-студія хореографічного мистецтва «Аеліта» здійснив нещодавно подорож до Греції. Учасники ансамблю разом з керівниками Олександрою Ткаченко та Олексієм Козачинським взяли участь у ІІІ Міжнародному фестивалі «Зіркове узбережжя», який проходив на березі Егейського моря на півострові Халкідіки.

За першість Аеліта боролася пліч-о-пліч із земляками: Народним художнім колективом України – Студія вокального мистецтва «Антарес», які отримали головну винагороду - Гран-прі у номінації «вокал».

Аеліта здобула І місце в номінації «хореографія», вокальний колектив Аеліта-бенд - І місце в номінації «вокал», учасниці ансамблю Єлизавета Соколова - І місце у номінації «соло-хореографія», Софія Майданюк – 1 місце у номінації «соло-вокал» та Софія Ткаченко – ІІ місце у номінації «соло-вокал».

Окрім заняття танцями та співами колектив мав можливість чудово відпочити. Організатори фестивалю створили прекрасну програму відпочинку, яка включала в себе заняття спортом, інтелектуальний розвиток та розваги.

Діти з Кропивницького побували у Міжнародному дитячому спортивно-англомовному таборі «Скурас» в рамках проекту «Олімпійське літо». Вони брали участь у різноманітних вікторинах на Олімпійську тематику, змагалися у волейболі, футболі, баскетболі з дітьми різних країн світу, вивчали англійську мову, освоювали скелелазіння, греблю на байдарках, стрільбу з лука, грали в гольф, вчилися кататися на роликах та плавати, стрибали на батутах, змагалися у різноманітних естафетах та квестах, здійснили екскурсію до Салоніків.

Діти отримали призи та подарунки від табору та фестивалю мистецтв, кубки та медалі, а також море гарних емоцій та нових друзів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool