Діти із вродженими вадами серця можуть пройти безкоштовну операцію у Німеччині

Березень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1271 | Коментарі: 0

Цього року в Україні продовжується медична програма «Дитячі серця», що була започаткована у 1997 році громадською благодійною організацією «Ротарі Інтернешнл».

Відтоді щорічно у кардіологічному центрі «Бодензеє» міста Конштанц двоє українських дітей із вродженими вадами серця отримують безкоштовну оперативну допомогу. Всього за цей час у рамках програми проведено лікування три десятки дітей і всі результати проведених операцій позитивні.

Цього року ще двоє хворих дітей будуть скеровані на оперативне лікування. Консультації та відбір діток проведуть у травні у першій міській лікарні Черкас. Дата і час прийому будуть уточнені при попередньому записі для кожної хворої дитини. Тому Ротарі Клуб Кіровограда запрошує мешканців області, родини яких стикнулися із цією проблемою, взяти участь у відборі та отримати шанс на безкоштовну операцію. Умови: вік дітей 10-16 років, а також наявність WPW-синдрому або інших порушень серцевого ритму, що можуть бути усунені хірургічним шляхом, та показань для оперативного лікування, підтвердженого консультативним висновком Київського інституту кардіохірургії

Попередній запис можна провести до 28-го квітня за телефонами Діагностичного центру «ЛУР» у Черкасах: (0472) 560707, 560808 та 094 9850587. При проведенні попереднього запису необхідно вказати «Програма «Дитячі Серця», прізвище, ім’я і вік дитини, діагноз згідно висновку Київського інституту кардіології та контактний телефон. Необхідну інформацію щодо Українсько-Німецької програми «Дитячі Серця» можна отримати у координатора програми Леоніда Лащенка, головного лікаря обласного дитячого протитуберкульозного санаторію «Руська Поляна» Черкаської обласної ради за телефоном (0472) 303292.


 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool