Дев’ять вихованців кіровоградської ДЮСШ стали чемпіонами області

Листопад 16, 2015 | Новини | Переглядів: 5069 | Коментарі: 0

Кіровоградський національний технічний університет гостинно прийняв учасників відкритого чемпіонату області з боротьби греко-римської серед юніорів 1996-98 р. н. та юнаків 2001-2002 р.н.

У змаганнях взяли участь 60 спортсменів, у т. ч. 16 вихованців, комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради».

Дев’ять учнів даної спортивної школи завоювали звання чемпіонів області, це: Архан Агамалієв, Павло Копилець, Андрій Вінниченко, Олексій Ружин, Олег Скриннік, Олег Кац, Богдан Ташев, Денис Ларіонов та Данило Гультяєв. Також в активі вихованців КДЮСШ № 2 три срібні та чотири бронзові нагороди.

Тренують спортсменів: Микола Горбань та Вікторія Ковпан.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool