«Десант» фахівців Управління Держпраці консультує в районах Кіровоградщини

Лютий 23, 2018 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

Протягом двох днів під час виїзних семінарів фахівці територіального управління консультували керівників, відповідальних осіб за охорону праці та бухгалтерів підприємств, установ, організацій Голованівського, Гайворонського, Благовіщенського та Новоархангельського районів з додержання законодавства про працю, охорони та гігієни праці.

Фахівці Управління надали кваліфіковані відповіді на питання, які стосувались дотримання законодавства про оплату праці, порядку надання відпусток та звільнення, підсумованого обліку робочого часу, а також проходження медоглядів., отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки, декларування таких робіт, дотримання вимог безпеки під час весняно - польових робіт.

Присутнім розповсюдили інформаційний лист «Безпека під час проведення весняно-польових робіт» та пам’ятки «Декларування робіт підвищеної небезпеки. Декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці» та «Отримання дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки – обов’язок роботодавця»

Інформаційні матеріали в електронному вигляді також були направлені всім структурним підрозділам райдержадміністрацій та сільських рад.

Подібними зустрічами планується охопити всі райони області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool