Державне мито за видачу закордонного паспорта

Жовтень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 910 | Коментарі: 0

Бажаючі отримати паспорт громадянина України для виїзду за кордон або продовжити строку дії цього паспорта на території України мають сплатити державне мито у розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що діє на день сплати

Нині це 170 грн. (17 грн. x 10). Дані суми зараховуються до Державного бюджету України.
Проте деякі категорії населення звільняються від його сплати, оскільки мають право на пільгу. Це, зокрема, особи, що не досягли 16-річного віку, особи віднесені до 1 та 2 категорії постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, інваліди І та ІІ груп, інваліди Великої Вітчизняної війни та сім’ї воїнів (партизанів), які загинули чи пропали безвісти, прирівняні до них особи, тощо.
Справляння державного мита в Україні регулюється Декретом Кабінету Міністрів України від 21 січня 1993 року № 7-93 “Про державне мито” з відповідними змінами і доповненнями.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool