Держава виділила кошти на подальше будівництво мережі водопостачання Долинській

Квітень 20, 2021 | Новини | Переглядів: 1167 | Коментарі: 0

ДФРР виділив 4 мільйони 131 тисячу гривень на будівництво другої черги мережі водопостачання вулиць західної частини Долинської.

Про це повідомив перший заступник голови ОДА Валерій Жалдак.

«У комплексі цей об’єкт потребує близько 60 мільйонів гривень на повне будівництво. Зрозуміло, ця сума непідйомна ні для міста, ні для області. Частково роботи виконувалися у попередні роки, тоді труби підвели до однієї вулиці. Це проблему не вирішує. Ми звернулися за підтримкою до держави. Також кошти виділила міська рада Долинської. Цього року виконаємо ще частину робіт», - прокоментував Валерій Жалдак.

Як повідомили в департаменті капітального будівництва ОДА, виділених державою коштів вистачить на забезпечення водопостачання ще двох вулиць.

Зокрема, підрядники виконають частину земляних робіт і часткове прокладання труб водопроводу з улаштуванням колодязів.

Нагадаємо, понад 200 об’єктів у дорожній галузі, освіті, спорті та медицині стали складовою програми «Велике будівництво» на Кіровоградщині у 2020-2021 роках. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool