День здоров’я у ЗОШ-31

Березень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1586 | Коментарі: 0

21 березня у комунальному закладі "Навчально-виховне об'єднання "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 31 з гімназійними класами, центр дитячої та юнацької творчості "Сузір’я" Кіровоградським міським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" спільно з відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради було проведено спортивно-масові заходи за програмою "День здоров'я" з 6 видів спорту, в яких взяли участь 189 учнів 2, 3, 6, 7, 9-х класів.

Директор Кіровоградського міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Микола Аношкін і директор ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту міської ради Юрій Симоненко нагородили переможців і призерів змагань дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool