День відкритих дверей до Дня молоді

Червень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1534 | Коментарі: 0

27 червня 2011 року в Кіровоградському обласному художньому музеї буде проведено День відкритих дверей до Дня молоді.

В рамках Дня відкритих дверей передбачається безкоштовне відвідування музею учнівською та студентською молоддю.
В цей день відвідувачі музею зможуть прийняти участь у майстер-класах з виготовлення витинанок, орігамі, штучних квітів, ляльок та ін. Майстер-класи будуть проведені студентами мистецького факультету Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка та співробітниками музею.
У відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» можна буде переглянути науково-популярні фільми з мистецької тематики.
В рамках Дня відкритих дверей відбудеться відкриття виставки однієї картини, що має назву «Цивілізація» (2011), виконаної молодими художницями, членами творчого об’єднання «АзАрт» (випускницями мистецького факультету Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка 2010 року Анастасією Плітіною (викладач Кіровоградської дитячої художньої школи імені Олександра Осмьоркіна), Маргаритою Пришняк та Іриною Григоренко).

Відвідувачі музею в цей день також зможуть безкоштовно сфотографуватися зі своїми близькими та друзями в експозиційних залах музею та галереї.

Музей буде відкрито для відвідування 27 червня 2011 року з 10.00 до 17.00

Адреса музею: м. Кіровоград, вул. Карла Маркса, 60 Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool