«День шульги» в Кіровограді

Серпень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1080 | Коментарі: 0

Серед цікавих свят світу існує особливий день - Міжнародний день шульги, який відзначається щорічно з 1984 року. День шульги покликаний привернути увагу суспільства до проблеми перенавчання ліворуких дітей (вчителями чи батьками) писати правою рукою, що веде до психологічних травм, і виробників побутових товарів, дизайнерів - до необхідності враховувати зручності шульги.

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка підготувалась до свята по особливому організувавши 13 серпня з 10.00 до 12.00 «День шульги» (в рамках літньої читальної зали «Книга під сонцем).
В рамках акції на відвідувачів чекають тематичні книжкові виставки, незвичні тестування, цікаві сюрпризи та особливий досвід – можливість відчути себе шульгою.
Книжкова виставка «Відомі особистості – шульги» та інтерактивна дошка «Цікаві факти про шульг», розкажуть про видатних ліворуких політиків, письменників, художників і музикантів світу та маловідомі факти про шульг.
За допомогою спеціального тестування усі бажаючи зможуть визначити свою право- або ліворукість виконавши ряд цікавих вправ та пройшовши психологічне тестування. Усі учасники тестування гарантовано отримають цікаві призи.
Для створення позитивного настрою працюватиме музичний майданчик, музика на якому, звучатимуть лише у виконанні «ліворуких» музикантів!
Також для усіх лівшів, що цього дня завітають до бібліотеки діятиме спеціальна пільга на запис до книгозбірні. Тож запрошуємо усіх бажаючих разом з нами провести цей день у особливому форматі – «форматі лівої руки».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool