Де в Кропивницькому можна витратити «Бонус Плюс»

Січень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 4210 | Коментарі: 0

Про програму «Бонус Плюс», принципи її роботи та переваги, читачам порталу FOTOINFORM.NET розповість Олена Стоян, керівник Напрямку «Еквайринг» Кіровоградської філії ПриватБанку

«Бонус Плюс»- надзвичайно популярна серед клієнтів та зручна програма ПриватБанку. Ми любимо своїх клієнтів, тому і створили зручну програму лояльності, яка допоможе зекономити на покупках, отримуючи приємні бонуси у наших партнерів.

Можливо, Ви не раз чули фразу касирів магазинів, аптек: “Розраховуєтесь з основного рахунку чи з бонусного?”. Саме так, мова йде про бонусний рахунок, який має кожен клієнт ПриватБанку. Зазвичай всі покупки чи послуги оплачуються з основного рахунку. Бонуси у вигляді грошей накопичуються на окремому рахунку, який називається бонусним. Розраховуючись за покупки чи послуги у торгових чи сервісних точках-партнерах програми "Бонус Плюс" карткою ПриватБанку, наші клієнти гарантовано отримують бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок. Слід лише розраховуватися картою ПриватБанку, і кожна покупка принесе не лише радість, але й приємну винагороду. Отримані таким чином бонуси можна знову витрачати. Доступ до бонусного рахунку автоматично відкритий через будь-яку картку ПриватБанку. Подивитися, скільки там накопичено коштів, можна в популярних каналах - Приват24, 3700, мобільному додатку. Витрачати накопичені бонусні кошти можна, сплачуючи покупки чи послуги з бонусного рахунку по карті ПриватБанку. Для цього при оплаті картою слід попросити касира оплатити покупку з бонусного рахунку. А визначити, які підприємці долучились до програми, дуже легко. Усі вони мають на вхідних дверях магазинів нашу спокусливу полуничку:).

Сьогодні клієнти ПриватБанку мають змогу за допомогою версії мобільного додатку “Бонус Плюс” для Android і IOS контролювати свої бонусні рахунки та оперативно дізнатися про найближчі точки-партнери "Бонус Плюс". Додаток доступний всім власникам пластикових карток ПриватБанку і завантажується безкоштовно на iPhone і Android”.

Як активно долучаються підприємці Кропивницького і області по цій програмі?

Програма “Бонус плюс” користується заслуженим попитом серед підприємців Кіровоградщини, власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами, збільшує кількість задоволених клієнтів та, відповідно, товарообіг. Думаю, не потрібно доводити аксіому про найбільшу кількість клієнтів саме у ПриватБанку. Розповідаючи кожному про унікальну програму лояльності, ми направляємо їх витрачати кошти чи бонуси саме до наших партнерів. До речі, усі наші партнери долучаються та працюють до програмі лояльності абсолютно безкоштовно. Їм не потрібно витрачати кошти на власну дисконтну програму, на створення відповідних карток чи спеціальних комп'ютерних програм. Всі турботи та витрати бере на себе банк.

Сьогодні наше регіональне управління у трійці лідерів серед своїх колег з інших областей за відсотком підключених до програми торгівельно-сервісних підприємств. Як свідчить статистика, 43% терміналів ПриватБанку на Кіровоградщині активно працюють по програмі “Бонус Плюс”.

Де, наприклад, в Кропивницькому я можу витратити свої бонуси?

Усе про торгівельно-сервісну мережу партнерів програми “Бонус Плюс” - які точки підключені, який відсоток знижок/бонусів можна в них отримати - можна дізнатися на сайті або, встановивши на смартфон мобільний додаток.

Сьогодні майже 1200 торгівельних точок на Кіровоградщині працюють з програмою. З найбільших, які швидко можу згадати - мережі магазинів “Вересень” (“Файно Маркет”), “Крамничка”, “Червоний Маркет”, “Мініма”, “Наша ряба”, “Мандарин” і ще сотні інших. Це лише магазини продовольчих товарів. Якщо ж хочеться придбати за бонуси чи зі знижкою подарунки - звертайтесь до магазинів “Столичної ювелірної фабрики” чи магазину “Часи” на Преображенській. У мережі магазинів “Ельдорадо”, “Дім посуду”, “Камелія” (що навпроти мерії), магазині “Будматеріали” (на вул.Кільцевій) можна придбати усе для дому зі знижкою чи за бонусний рахунок. “Цифротех”, “Мобімир” та “Мобілочка” теж є нашими партнерами. Що стосується аптек, тут теж чималий вибір - мережі “Ацинус”, “Медсервіс”, “Здоров”я”, “Віталюкс” тощо. Навіть придбати квіти чи зайнятися фітнесом можна, розраховуючись зі знижками чи з бонусного рахунку. Як бачите вибір та географія - шалені. І це лише дещиця усіх пропозицій ПриватБанку та його партнерів. Зайдіть на сайт та оберіть все, що вам по душі чи по дорозі:).

Як багато жителів області користуються програмою, чи багато отримують/витрачають бонусів?

Лише в нашій області - чверть мільйона активних бонусних рахунків, тобто клієнтів, які користуються програмою. Що стосується коштів, як приклад, - лише у грудні ми зарахували нашим клієнтам на бонусний рахунок майже 800 тис.грн. 

Про програму «Бонус Плюс», принципи її роботи та переваги, читачам порталу FOTOINFORM.NET розповість Олена Стоян, керівник Напрямку «Еквайринг» Кіровоградської філії ПриватБанку


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool