COVID-19: у Кропивницькому громадян просять зберігати спокій

Березень 18, 2020 | Новини | Переглядів: 2147 | Коментарі: 0

Управління СБ України в Кіровоградській області просить громадян свідомо та відповідально поставитись до обмежувальних заходів, запроваджених у країні для запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 і мінімізації ризиків зараження цією хворобою.

Крім неухильного дотримання запроваджених урядом правил та рекомендацій закликаємо наших співвітчизників зберігати спокій і не піддаватись паніці. Не йдіть на провокації та не поширюйте викривлену і неперевірену інформацію щодо дійсного епідеміологічного стану в Україні.

У разі виявлення подібних маніпуляцій та інших спроб дестабілізації суспільної обстановки просимо повідомляти про такі факти представників правоохоронних органів. Це, зокрема, стосується даних щодо: готування до організації масових заворушень; грубого порушення вимог уряду щодо загального карантину; зловживань, пов`язаних із створенням штучного дефіциту медичних засобів індивідуального захисту та ліків, тощо.

У разі виявлення таких фактів просимо невідкладно звертатися на «гарячу лінію» Управління за телефонами (0522) 36-13-06 або 067-567-58-44.

Нагадуємо, що порушення громадського порядку та суспільного спокою тягне за собою передбачену законом відповідальність.
Заздалегідь вдячні за Вашу пильність, допомогу та громадянську позицію!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool