Чотири станції Одеської залізниці стануть комфортнішими для інвалідів

Березень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 809 | Коментарі: 0

Ще чотири станції Одеської залізниці стануть комфортнішими для осіб з обмеженими фізичними можливостями за наявності необхідного фінансування.

Згідно з Програмою зі створення належних умов для доступу людей з інвалідністю до об’єктів інфраструктури на 2014 рік у першому кварталі поточного року мають бути встановлені додаткові покажзчики для інформування інвалідів на вокзалі Одеса-Головна, встановлені переговорні пристрої чергового персоналу з маломобільними групами населення на вокзалах станцій Олександрія та Помічна, а також встановлено кнопку виклику чергово персоналу у куточку для інвалідів у платному залі вокзалу станції Знам’янка.
У поточному році до планів-графіків проведення щомісячних технічних занять з працівниками пасажирського та приміського господарств залізниці включені питання основних положень міжнародної Конвенції про права інвалідів.
Слід зазначити, що ця конвенція необхідна для того, щоб у суспільстві до людей з обмеженими фізичними можливостями ставилися як до його повноцінних членів, формувалося шановливе ставлення до прав та гідності людей з обмеженими можливостями. Взагалі Конвенція є першим юридично обов’язковим документом для всебічного захисту прав осіб з інвалідністю.
Робота зі створення комфортних умов перебування людей з обмеженими фізичними можливостями на вокзалах та станціях Одеської залізниці продовжується.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool