Чотири кандидата на присвоєння звання "Почесний громадянин міста Кіровограда"

Липень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1491 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада повідомляє, що завершено прийом документів для присвоєння звання "Почесний громадянин міста Кіровограда".

 Від підприємств, установ, організацій та громадян міста надійшли клопотання та нагородні документи щодо присвоєння звання "Почесний громадянин міста Кіровограда":

Повійчуку Володимиру Петровичу, учаснику бойових дій у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років (посмертно);

Косенку Володимиру Миколайовичу, керівнику урологічної служби комунального закладу "Поліклінічне об'єднання м. Кіровограда";

Тамму Ігорю Євгеновичу, вченому-ядерщику, лауреату Нобелівської премії з фізики, доктору фізико-математичних наук (посмертно);

Оссовському Петру Павловичу, народному художнику СРСР, ініціатору створення картинної галереї "Світ і Вітчизна" в Кіровоградському обласному художньому музеї.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool