Чорнобильці погрожують протестами через антисоціальну політику влади

Липень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 902 | Коментарі: 0

Ряд чорнобильських громадських організацій, зокрема «Союз Чорнобиль України», «Всеукраїнське об’єднання ветеранів Чорнобиля», всеукраїнська спілка ліквідаторів – інвалідів «Чорнобиль-86» готові розпочати масштабну акцію протесту проти антисоціальної політики влади і, починаючи з 20 серпня 2015 року, планують розпочати безстрокові всеукраїнські мітинги.

Керівництво чорнобильських організацій заявляє, що влада системно ігнорує їхні пропозиції та за рахунок ліквідаторів аварії на ЧАЕС «латає бюджетні дірки», абсолютно не виконуючи функцію соціального захисту постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС.

На думку голови Партії пенсіонерів України Миколи Кукуріки: «На прикладі відношення до «чорнобильців», які колись віддали своє здоров’я та життя при ліквідації наслідків аварії, ми бачимо, як влада сьогодні захищає тих, хто боровся із ядерною чумою. Такий прецедент цинічного відношення до захисників України ставить під загрозу і майбутнє забезпечення учасників АТО. Де гарантії, що влада виконає свої обіцянки перед ними?», - наголосив Микола Кукуріка.

Нагадаємо, більшість «чорнобильців» втратили ряд пільг на оздоровлення, крім того, свої пенсії вони змушені постійно відстоювати в судах.

Прес-служба Партії пенсіонерів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool