Чоловік завітав на Кіровоградщину у пошуках нареченої, а знайшов злодійку

Липень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 862 | Коментарі: 0

Жертвою злодійки став 44-річний житель сусідньої області

Чоловік завітав на Кіровоградщину у пошуках нареченої. Жінка, з якою він познайомився, представилась вигаданим ім’ям, а після зустрічі поцупила його особисті речі.
Зрозумівши, що його обікрали, чоловік звернувся до Світловодського міського відділу міліції із відповідною заявою. Правоохоронцям потерпілий розповів, що запросив свою нову знайому – місцеву жительку – на побачення.
Після спільного відпочинку, зловмисниця скористалася тим, що чоловік заснув, і викрала його барсетку з документами, грошима у сумі 350 гривень, мобільним телефоном та навігатором, а потім втекла із помешкання, яке він винайняв для зустрічі.
«Правоохоронці встановили особу підозрюваної. Нею виявилася 34-річна жителька районного центру. З’ясувалося, що жінка, приховавши від чоловіка справжнє ім’я, представилася вигаданим, сподіваючись, що її не знайдуть. У зловмисниці працівники міліції вилучили частину викрадених речей» – розповів заступник начальника Світловодського МВ УМВС України у Кіровоградській області Андрій Гулий.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне жінці загрожує штраф, громадські або виправні роботи, арешт на строк до шести місяців або до трьох років позбавлення волі. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool