Чоловік приїхав погостити до родичів на Кіровоградщину, а його взяли та вбили

Квітень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

Під час застілля між чоловіками виникла бійка, у результаті якої один з них отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям. За вчинене підозрюваному загрожує покарання - до 10 років позбавлення волі.

15 квітня до Компаніївського відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера районної лікарні про те, що в одному з сіл на території фермерського господарства виявлено тіло чоловіка.

«Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився 33-річний житель іншої області, який приїхав погостити до родичів на Кіровоградщину. Під час розпиття спиртних напоїв із 36-річним місцевим мешканцем між чоловіками виникла сварка, яка переросла у бійку.

Старший з опонентів завдав молодшому численних ударів руками та ногами по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер до приїзду карети швидкої допомоги», - розповів начальник Компаніївського відділення поліції Володимир Гавриленко.

Згідно з попереднім висновком судмедексперта, причиною смерті стала травма голови. Із місця події вилучено речові докази для проведення відповідних експертиз.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання на строк від 7 до 10 років.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру.

За матеріалами Компаніївського відділення поліції Бобринецького ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool