Члени Громадської ради при УМВС в Кіровоградській області провели підсумкове засідання

Грудень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1209 | Коментарі: 0

13 грудня в Управлінні МВС області відбулося засідання Громадської ради при УМВС, на якому було підбито підсумки роботи за 2012 рік та окреслено перспективи діяльності на наступний рік.

Голова Громадської ради Віктор Жученя розпочав засідання із розгляду доручення Прем’єр-міністра України, що було підписане за результатами зустрічі з головами громадських рад при центральних і місцевих органах виконавчої влади у червні цього року. Також було розглянуто питання нормативно-правового забезпечення діяльності громадських рад та внесення змін до Закону України «Про громадські об’єднання», що вступить в дію 1 січня 2013 року.
Продовжилося засідання обговоренням результатів діяльності ради за 2012 рік. Орієнтовно члени дорадчого органу визначилися і з основними завданнями у роботі на наступний рік. Зокрема, особливу увагу було звернено на такий напрямок роботи як проведення регулярних навчань з особовим складом ОВС області з питань дотримання прав людини в діяльності органів внутрішніх справ та участь членів Громадської ради у нарадах стосовно роботи підрозділів міліції, які безпосередньо контактують з населенням – а це служба дільничних інспекторів міліції, Державтоінспекція та інші.
Насамкінець засідання присутні обговорили питання можливих змін у складі Громадської ради при УМВС в області, які остаточно будуть затвердженні на наступному засіданні ради, яке відбудеться вже у 2013 році.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool