Чернігівщина: рятувальники евакуювали мешканців будинків, відрізаних водою від суходолу (ВІДЕО)

Квітень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1142 | Коментарі: 0

7 квітня у Чернігівському районі внаслідок додаткового підняття рівня води в р. Білоус продовжилося підтоплення території садивного товариства "Механізатор".

  В окремих місцях шар води становить близько 1 м. Як наслідок, ще 5 дачників, серед яких три жінки віком 88, 55 і 25 років та 2 чоловіки були відрізані водою від суходолу. Для евакуації людей було залучено відділення аварійно-рятувальної частини загону спецпризначення Управління ДСНС у Чернігівській області. Рятувальники відшукали потерпілих та за допомогою надувного човна вивезли їх із зони підтоплення. Нагадаємо, що 6 квітня рятувальники на пожежному автомобілі підвищеної прохідності вже об’їздили територію даного садивного товариства в пошуках людей, які потребують допомоги. В ході об′їзду з будиночків рятувальники вивезли трьох дачників, а також витягнутли на сушу легковий автомобіль. Проте окремі люди не виявили бажання покидати свої дачі, сподіваючись на те, що вода до них не дійде.Також, протягом 7 квітня у м. Ніжин пожежно-рятувальний підрозділ разом з міським службами водоканалу та ВУЖКГ продовжував відкачувати воду, що загрожувала підтопленням окремих житлових будинків по вул. 8 Березня, Короленка та Озерній. Аналогічні завдання виконували рятувальники по вул. Новій в с. Новоселівка та вул. Чернігівській в с. Півці Чернігівського району, в м. Корюківка по вул. Кірова та в смт Козелець по вул. Жуковського. У с. Заці Чернігівського району, з метою уникнення загрози підтоплення житлового сектору, забезпечено розчистку дренажної труби на місцевому ставку, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool