Черкащина: затримали «на гарячому» посадовця-хабарника

Жовтень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1122 | Коментарі: 0

Державний службовець протягом місяця вимагав 5000 гривень з місцевого підприємця.

За дані кошти посадовець обіцяв не притягувати його до відповідальності за порушення норм і вимог законодавства про працю, а також в подальшому не проводити перевірки на даному підприємстві.

Працівники управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Черкаській області зафіксували факт предачі підприємцем грошових коштів в якості хабара співробітнику однієї з Держустанов.

Зловмисника затримано «на гарячому», мірою запобіжного заходу обрано - тримання під вартою.

За даним фактом, слідчим управлінням УМВС відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368(Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). За скоєне зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Наразі співробітники підрозділу проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення та документування додаткових фактів протиправної діяльності посадовця.

mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool