Через негоду у Кропивницькому в програмі святкування Дня міста відбулися зміни

Вересень 16, 2021 | Новини | Переглядів: 2724 | Коментарі: 0

Через різке погіршення погодних умов 18 вересня, у найбільш насичений заходами день відзначення 267-ої річниці від заснування Кропивницького, до програми свята вносяться зміни.

Про це повідомила начальник управління культури і туризму міської ради Анна Назарець.

- За підтвердженням синоптиків, 18 вересня очікуються рясні дощі і значне пониження температури повітря, - відзначила Анна Назарець. – У зв'язку з цим оргкомітет вирішив перенести низку святкових заходів із суботи на п'ятницю, 17 вересня.

Так фестиваль сиру, вина, м'яса, хліба, молока, меду та солодощів «Смак Фест», який планувався в Ковалівському парку у суботу, запрошує кропивничан із 08.00 п'ятниці, 17 вересня на площу перед Кропивницькою міською радою. Молодіжне артмістечко, яке мало працювати упродовж всього святкового дня, 18 вересня, теж змінює свою локацію на площу міської ради і починає функціонувати вже завтра, 17 вересня від 16.00.

Одна із центрових подій Дня міста – концерт учасників Всеукраїнського фестивалю народного танцю «Ятранське коло» на площі Героїв Майдану теж переноситься і у часі, і у місці проведення. Майстри народного танцю радуватимуть своїх шанувальників у п'ятницю, 17 вересня, на сцені театру Кропивницького. Початок концерту – о 18.00.

В обласному українському академічному музично – драматичному театрі відбудуться і головні урочистості Дня міста – 2021, якими традиційно мало відкритися свято на площі перед міською радою. Як і було заплановано, вони розпочнуться об 11.00.

- А от вечірній блок святкової програми – великий гала-концерт на площі Героїв Майдану залишається без змін, - наголосила Анна Назарець. –

Тож кропивничанам варто запастися парасолями і теплим одягом та прийти до середмістя на 19.00, щоб привітати рідний Кропивницький з його днем народження. Свято відбудеться за будь-якої погоди-, повідомляється на сайті міськради 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool