Будь-який бізнес починається зі створення гарних умов для потенційних партнерів,- Сергій Кузьменко

Вересень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 739 | Коментарі: 0

У рамках ділової програми AGROEXPO-2018  проходить традиційний Муніципальний інвестиційнийо форум TIME to INVEST. 

У галузевій сесії форуму на тему: "Ресторанний та готельний бізнес: індустрія гостинності" взяв участь голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

Зазначена галузева сесія мала на меті обмін знаннями та досвідом професіоналів індустрії гостинності та експертів консалтингу, власників і топ-менеджерів закладів громадського харчування та готелів. Отриманий досвід дозволить у подальшому покращити наявну інфраструктуру, збільшити потік туристів та вдосконалити професійні здібності людей, які працюють у готельно-ресторанній сфері.

Керівник ОДА наголосив на важливості проведення галузевої сесії. Він, зокрема, підкреслив, що в області останніми часом проводиться чимало різних заходів, наймасштабнішим з яких є щорічна Міжнародна агропромислова виставка " AGROEXPO". За його словами, іноземні делегації, бізнесмени та гості з різних регіонів України, які відвідують виставку, мають отримувати послуги високого рівня і бездоганний сервіс.

"Будь-який бізнес починається зі створення гарних умов для проживання і перебування потенційних партнерів. У цьому плані в Кропивницькому та в області вже є багато досягнень, але ще є до чого прагнути", - підкреслив голова облдержадміністрації та тезисно окреслив кілька важливих аспектів розвитку готельно-ресторанної сфери.

"По-перше, в обласному бюджеті передбачені кошти для підтримки малого і середнього бізнесу, які спрямовуються на реалізацію цікавих проектів. По-друге, розпочала роботу Агенція регіонального розвитку області, яка має стати механізмом для розвитку малого та середнього бізнесу на Кіровоградщині і сприяти залученню грантів для втілення бізнес-ідей", - наголосив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації також зауважив, що успіх готельного і ресторанного бізнесу залежить від наявності бездоганного сервісу для всіх категорій громадян, зокрема, і для людей з особливими потребами. Учасникам форуму він побажав вдалого обговорення, сміливих рішень та ідей і втілення їх у життя. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool