Боротьба з посівами наркотичних речовин продовжується

Липень 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1609 | Коментарі: 1

У ході проведення операції «Мак-2011» на території присадибної ділянки жительки одного із сіл Голованівського району, 1939 року народження, правоохоронці виявили та вилучили 1140 кущів снодійного маку. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

За словами жінки, нарковмісні рослини вона вирощувала для власних потреб.
А до чергової частини Добровеличківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя одного із населених пунктів району, 1971 року народження, про те, що на березі місцевої річки росте конопля. Інформація підтвердилась. На вказаному місці працівниками міліції було виявлено та вилучено 100 кущів коноплі. Зрізання рослин не виявлено. За даним фактом проводиться перевірка.
У місті Олександрії під час проведення санкціонованого обшуку будинку місцевого жителя, 1984 року народження, правоохоронці виявили та вилучили, скляну банку з рідиною світло-коричневого кольору, близько 100 грамів макової соломки та медичний шприц з прекурсором об’ємом 2,3 мл, який чоловік придбав та зберігав з метою виготовлення наркотичних засобів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool