Боротьба з незаконним вирощуванням нарковмісних рослин триває

Червень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1459 | Коментарі: 0

Співробітниками органів внутрішніх справ Кіровоградщини з початку цього тижня у різних районах області виявлено факти незаконного вирощування нарковмісних рослин. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

На території домоволодіння жителя міста Кіровограда, 1959 року народження, правоохоронці виявили та вилучили близько 400 кущів коноплі. Крім того, у господарському приміщенні виявлено два паперові згортки з подрібненою коноплею та саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів. Як пояснив чоловік, зілля він вирощував для власних потреб.
В одному із населених пунктів Маловисківського району на території домоволодіння місцевого жителя, 1963 року народження, співробітники ОВС виявили та вилучили 23 рослини коноплі. Крім цього, за місцем проживання чоловіка було виявлено близько 500 грамів макової соломки.
А на присадибній ділянці жителя одного із сіл Добровеличківського району, 1938 року народження, працівники міліції виявили та вилучили понад 460 кущів маку снодійного.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool