Бізнес Кіровоградщини сплатив понад 9 млн. грн. за «алкогольно-тютюнові» ліцензії

Грудень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 822 | Коментарі: 0

Саме стільки з початку 2014 року надійшло до бюджету від сплати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Про це повідомили у відділі контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Кіровоградській області.

Загалом, на ринку алкоголю та тютюну в регіоні на початок грудня поточного року налічується 3021 діюча ліцензія, з них 1524 – на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 1497 – на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.
Всього, протягом одинадцяти місяців поточного року виробниками лікеро-горілчаної продукції і пива до загального фонду державного бюджету сплачено 14,4 млн. гривень акцизного податку.
Для отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами суб’єктам господарювання можна подати заяву до Центру обслуговування платників, що діє на районному рівні.
До заяви необхідно додати довідку про реєстрацію електронних контрольно-касових апаратів, що знаходяться у місцях торгівлі. Видача ліцензій здійснюється тільки за умови фактичного надходження встановленої плати за ліцензію до відповідного бюджету, яке перевіряється уповноваженою на видачу ліцензій особою на підставі поданої заявником копії платіжного доручення (з відміткою банку про сплату), довідки відповідного фінансового органу про фактичне надходження коштів до бюджету.
Слід наголосити, що ліцензія видається заявникові у разі пред’явлення ним документа, що посвідчує особу (для фізичних осіб), або уповноваженому на це представнику заявника.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool