Бійці Кіровоградщини вдало виступили на чемпіонаті світу та Європи

Серпень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1560 | Коментарі: 0

Медальна колекція бійців нашої області поповнилася медалями чемпіонату світу з бойового джиу-джитсу та чемпіонату Європи з бойового самбо, що завершилися 29 липня у хорватському місті Спліт.

Після його проведення на Кіровоградщині стало більше на чотири майстри спорту та двох майстрів спорту України міжнародного класу.

На чемпіонаті світу з бойового джиу-джитсу наші земляки здобули шість нагород із яких три – найвищого ґатунку. Золотим медалістом серед чоловіків став знам’янчанин із клубу Pit-Fighter Владислав Ільїн (92 кг). Найвищі нагороди серед молоді вибороли кропивничани з клубу Tiger Богдан Прозоров (65 кг), Данило Джемига (60 кг) та знам’янчанин Михайло Сайфутдінов (75 кг).

В чоловічому заліку лише в фіналі поступився вихованец клубу Tiger Роман майни (76 кг), ставши срібним призером.
Богдан Прозоров до «золота» молодіжної першості у вазі до 69 кг додав «бронзу», завойовану в чоловічих поєдинках.
Солідно представили нашу область вихованці знам’янського клубу Pit-Fighter та Кропивницького Tiger і на чемпіонаті Європи з бойового самбо.

Медальна колекція бійців нашої області поповнилася медалями чемпіонату світу з бойового джиу-джитсу та чемпіонату Європи з бойового самбо, що завершилися 29 липня у хорватському місті Спліт.

Звання чемпіонів континенту вибороли знамянчани Владислав Ільїн (90кг) в чоловічому заліку, та Михайло Сайфудінов (74 кг) серед молоді.
Третє «золото» приніс Владислав Могильний (57 кг) із обласного центру. Віце-чемпіонами серед молоді стали троє кропивничан - Богдан Прозоров (68кг), Віталій Шишмарьов (74 кг) та Данило Джемига (57 кг)

Двома «бронзами» поповними свої медальні колекції чоловіки Роман Майнич (74кг) та Андрій Турчин (74 кг) з клубу Tiger.

«Наші хлопці показали високий рівень підготовки і гідно відстояли честь нашої країни. Величезне дякую всім, хто вірив у наші перемоги та допоміг команді взяти участь у змаганнях, а також окрема подяка Управлінню освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.», - зазначив голова обласної федерації бойового джиу-джитсу та бойового самбо В’ячеслав Шульга.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool